Μπαίνει στον χορό της επίσχεσης και ο Παμμακάριστος

νοσοκομείο παμμακάριστος. επίσχεση εργασίας ειδικευομένων ιατρών. eidikeyomenoi eidikeuomenoi

“Οι ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι ιατροί της Παμμακαρίστου αποφασίσαμε όπως προβούμε σε επίσχεση εργασίας από την Παρασκευή 24/04/15 διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών από το Νοέμβριο του 2014.

Παρ’ ό,τι απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες συνεχίσαμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο τις ιατρικές υπηρεσίες μας καθημερινά , με αυτοθυσία, κάτω από απάνθρωπες συνθήκες εργασίας τόσο για εμάς τους ιατρούς όσο και για τους ίδιους τους ασθενείς. Οι συνθήκες αυτές μας αναγκάζουν να δουλεύουμε επί 30 και πλέον συνεχόμενες ώρες τη φορά άυπνοι, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουμε ασθενείς που στοιβάζονται σε ένα νοσοκομείο με σημαντικές ελλείψεις προσωπικού και υλικού.

Η οικονομική, πνευματική και σωματική εξαθλίωσή μας πλέον μας αποτρέπουν από το να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε κάτω από αυτές τις συνθήκες και μας αναγκάζουν, έστω και αργά, να προβούμε σε κινητοποιήσεις ζητώντας:

-Καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών μας.

-Δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας για όλους.

-Αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος εφημεριών, βελτίωση των συνθηκών εφημέρευσης και καθιέρωση των ρεπό για τους ιατρούς μετά από εφημερία.

-Άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού για τη στελέχωση του νοσοκομείου μας και των υπό έλλειψη νοσοκομείων εν γένει.

Την ευθύνη για την ασφαλή εφημέρευση του νοσοκομείου φέρει ακέραια από αυτή τη στιγμή η διοίκηση.

Οι απλήρωτοι ειδικευόμενοι/ ειδικευμένοι ιατροί του νοσοκομείου Παμμακάριστος

22 Απριλίου 2015″

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.