Πολιτική χρήσης και προστασίας δεδομένων

Θα σας κουράσουμε λίγο με την πολιτική προστασίας των δεδομένων της σελίδας, οπότε φτιάξτε ένα ρόφημα και καθήστε:

Κατά την πλοήγηση σας στη σελίδα και τη χρήση των λειτουργιών της σας ενημερώνουμε ότι δε χρειάζεται η χρήση ή αποθήκευση των προσωπικών σας στοιχείων (ονοματεπώνυμο, email, ή άλλων).

Για την προσθήκη σχολίου σε κάποιο από τα δημοσιευμένα άρθρα έχετε την επιλογή να αφήσετε την απάντηση με όποια επώνυμα στοιχεία εσείς επιθυμείτε.

;Καθώς η σελίδα χρησιμοποιεί διαφημίσεις της εταιρείας Google σε κάποιες αναρτήσεις της, η οποία απαιτεί την ενσωμάτωση cookies, κατά την πλοήγηση στη σελίδα θα ενημερωθείτε για την ανάγκη αυτή και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την αναιρέσετε. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται από την Google μόνο για την εξατομίκευση της προβολής των διαφημίσεων, και σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύονται από τη σελίδα eidikeuomenoi.gr .

Σεβόμενοι τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Ιουνίου 2018 η επιλογή για δημιουργία προσωπικού προφίλ στη σελίδα “Δίκτυο” και “Forum” έχει απενεργοποιηθεί.

Εάν είχατε δημιουργήσει προφίλ στη σελίδα μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δεδομένα αυτά δεν αποθηκεύονταν σε κάποιον υπολογιστή, αλλά παρέμεναν στον διακομιστή της σελίδας για τη λειτουργία της. Τα δεδομένα αυτά έχουν διαγραφεί από τη σελίδα. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα δεδομένα σας δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για την οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης, επεξεργασίας, ή κατά τα άλλα εμπορικής χρήσης.

Η σελίδα αποτελεί μια δημιουργία ερασιτεχνών υγειονομικών με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων μας και των πολιτών για ζητήματα υγείας, για εργασιακές εξελίξεις, και για την ψυχαγωγία αυτών μέσω σατιρικών άρθρων και άλλων ενασχολήσεων (βίντεο, παιχνίδια, κ.τ.λ.). Οι χρήστες της σελίδας μπορούν αν συμμετέχουν, εφόσον το επιθυμούν, στη συγγραφή και δημοσίευση άρθρων, είτε απευθείας με την ανάρτηση σχολίων, είτε με επικοινωνία με τους διαχειριστές της σελίδας. Οι διαχειριστές της σελίδας δε συμφωνούν υποχρεωτικά με το περιεχόμενο των αναρτήσεων των χρηστών.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την υποστήριξη!!!