Στοπ στην πληρωμή εφημεριών στην 2η ΥΠΕ

έγγραφο 2ης ΥΠΕ για να σταματήσει η διαδικασία ενταλματοποίησης των εφημεριών. Ειδικευόμενοι eidikeuomenoi eidikeyomenoi

ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ : ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ …

– 6/5 : Το υπουργείο στέλνει mail στα νοσοκομεία να προχωρήσουν σε ενταλματοποίηση των οφειλομένων του 1ου τριμήνου 2015

– 7/5 : “πανηγυρικό” δελτίο τύπου του υπουργείου και δηλώσεις περί τακτοποίησης του θέματος

– 8/5 : συναντήσεις ΕΙΝΑΠ & εκπροσώπων νοσοκομειακών συνελέυσεων με κ.κ. Μάρδα & Ξανθό. Το ΓΛΚ λέει πως στις 23/5 θα απελευθερώσει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ του τριμήνου, και συζητάμε τρόπους ώστε η απελευθέρωση να γίνει λίγες μέρες νωρίτερα για να προλάβουν οι υπηρεσίες τις ημερομηνίες της ΕΑΠ και να πληρωθούν οι γιατροί εντός Μαΐου. Ίδια συζήτηση στην νέα συνάντηση ΕΙΝΑΠ – Ξανθού 11/5.

– 10/5 : σε τηλεοπτική συζήτηση αναφέρουμε στον κ. Κουρουμπλή πως οι υπηρεσίες κάποιων νοσοκομείων αρνούνται να προχωρήσουν σε ενταλματοποίηση, και αυτός απαντά για “διοικητές του παλιού καθεστώτος που κάνουν του κεφαλιού τους”.

– 11/5 : νέο mail της 2ης ΥΠΕ στα νοσοκομεία που ΑΝΑΙΡΕΙ το προηγούμενο, λέει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ (!) – δηλαδή τα νοσοκομεία να μην στείλουν καν στους παρέδρους τα έγγραφα, προειδοποιεί πως είναι πιθανό να μην δοθεί ολόκληρο το ποσό του τριμήνου και δεν δίνει ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ για την διαδικασία …”

Από τον καλό φίλο Πάνο Παπανικολάου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.