Ποιά είναι η υπερδύναμή σας;

super doctor nurse. eidikeyomenoi eidikeuomenoi

Όταν είμαστε παιδιά εντυπωσιαζόμαστε από σούπερ-ήρωες (και δυστυχώς για τις συνέπειες προσπαθούμε να τους μιμηθούμε). Μεγαλώνοντας θα θέλαμε να είμαστε σούπερ-ήρωες -ο καθένας για τους δικούς του λόγους, πχ. θα θέλαμε η μέρα να έχει περισσότερες ώρες για να χωρέσει όλες τις υποχρεώσεις μας, να είμαστε αόρατοι για να τιμωρήσουμε το αφεντικό μας, να παγώναμε το χρόνο, να μπαίναμε στις σκέψεις αυτού που μας ενδιαφέρει, να θεραπεύαμε ασθένειες, να βλέπαμε το μέλλον κλπ.

Σούπερ-ήρωες δεν είναι μόνο όσοι έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις. Η καθημερινότητα επιβεβαιώνει ότι και απλοί άνθρωποι μπορούν να είναι ήρωες. Κάποιοι, μάλιστα, είναι σούπερ ήρωες, αλλά, απλά, δεν το γνωρίζουν.

Γνωρίζετε όλους τους σούπερ-ήρωες; Σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλείς, αλλά και τους λιγότερο προφανείς, τους ήρωες της καθημερινότητας. Σας προκαλούμε να τεστάρετε τις γνώσεις σας (κλικ εδώ) και να μάθετε ποιο θα ήταν το όνομά σας αν ήσασταν σούπερ-ήρωας (πατήστε εδώ για να φτιάξετε το όνομά σας ή κάντε κλικ εδώ για να βρεθεί ένα γρήγορα για εσάς).

Batman
Wonder Woman
Constantine
Green Lantern
Superman
The Flash
Wolverine
Spiderman
Hulk
Fantastic Four
Iron Man
Thor
Captain America
Daredevil
Catwoman
Γονείς
Μαθητές
Εκπαιδευτικοί
Υγειονομικοί

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΕΡΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.