Πατάτε τον χαρακτήρα σας;

Ποιο είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που παρατηρείτε σε έναν άνδρα ή σε μια γυναίκα; Tα μέρη του σώματος που είναι πιο δημοφιλή σε μια τέτοια ερώτηση βρίσκονται συνήθως από το ύψος της λεκάνης και πάνω.

Τι θα λέγατε να ξεκινούσατε από πιο… χαμηλά και να ανεβαίνατε προς τα πάνω;

Η πατούσα είναι υποτιμημένη, αλλά μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα σας που αγνοείτε. Ειδικά το καλοκαίρι που τα πέλματα είναι εκτεθειμένα σε κοινή θέα, ευκαιρία να αναδείξετε ή να καμουφλάρετε τις πατούσες σας για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον.

Η κοινή πατούσα («Ρωμαϊκή Πατούσα»)

Ισορροπημένο άτομο με καλές αναλογίες όχι μόνο της πατούσας αλλά και του σώματος. Είστε εξωστρεφείς, και κοινωνικά πάντα έτοιμοι να μάθετε νέα πράγματα και ανοιχτοί σε εμπειρίες. Αγαπάτε τα ταξίδια.


Η πατούσα – «φλόγα» («Ελληνική πατούσα»)

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού που προεξέχει και είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα δάχτυλα. Είστε ενεργητικοί, αγαπάτε τα σπορ, δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, ενθαρρυντικοί και συνήθως παρακινείτε και τους υπόλοιπους. Ωστόσο  μπορεί να είνστε πολύ παρορμητικοί και κάποιες φορές να καταβάλλεστε λόγω του έντονου στρες.


Η ορθογώνια πατούσα

Το μήκος όλων των δακτύλων είναι σχεδόν ίδιο με τα υπόλοιπα του ποδιού, κάνοντας ένα ορθογώνιο σχήμα. Οι «ιδιοκτήτες» αυτής της πατούσας είναι υπεραναλυτικοί, αναλογίζουν και εξετάζουν τα πάντα και πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση ζυγίζουν και εξετάζουν τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό ασφαλώς από τη μια είναι καλό από την άλλη όμως κουράζετε υπερβολικά το μυαλό σας και σας λείπει ο αυθορμητισμός.


Η τεντωμένη πατούσα

Με ένα επίμηκες, στενό σχήμα, αυτή η πατούσα διαθέτει δάχτυλα που συντήκονται μαζί και ένα μεγάλο δάκτυλο που στενεύει προς την κορυφή. Αυτό το πόδι προφανώς ανήκει σε ανθρώπους που είναι αρκετά μυστικοπαθείς και έχουν κρυμμένα πάθη. Είναι επίσης κυκλοθυμικοί χαρακτήρες και αρκετά παρορμητικοί

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΕΡΗ

Πηγή: baby.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.