Ευαγγελλού-fun park

Νέους τρόπους διασκέδασης των εργαζομένων επινόησε το υπουργείο υγείας, προκειμένου να αυξήσει την αποδοτικότητά τους στις πολύωρες, κουραστικές, και απλήρωτες βάρδιες.

Με καρτ του γκολφ προμήθευσαν λοιπόν Ιατρούς και Νοσηλευτές στον Ευαγγελισμό!

Τέλος στα ατελείωτα χιλιόμετρα πάνω-κάτω: τα ηλεκτρικά καρτ επιτρέπουν γρήγορα και ξεκούραστα στους εργαζόμενους να κινούνται ανάμεσα στα 5 κτίρια και 11 ορόφους του νοσοκομείου. Για να γίνεται βέβαια η ανάλογη φιγούρα στους θαμώνες του Κολωνακίου, τα καρτ φέρουν λογότυπο από πολυτελή συγγενικά τους οχήματα..

Στο ίδιο κλίμα, σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα μερικά επιπλεόν προσχέδια του υπουργείου για κάνει κάνει τις βάρδιες πιο διασκεδαστικές και αποτελεσματικές:

Νοσοκομείο ΚΑΤ: εγκατάσταση συγκρουόμενων αμαξιδίων, προκειμένου οι εργαζόμενοι να αισθάνονται πιο κοντά στους τραυματίες ασθενείς τους.

Νοσοκομείο ΚΑΤ: εγκατάσταση συγκρουόμενων αμαξιδίων, προκειμένου οι εργαζόμενοι να αισθάνονται πιο κοντά στους τραυματίες ασθενείς τους.

ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία":  μεγάλες φουσκωτές νεροτσουλήθρες θα προσφέρουν, πέραν της γρήγορης μετακίνησης, και τρόπο διαφυγής στους εργαζόμενους στις καθιερωμένες πλημμύρες των βροχών.

ΓΝΝΘΑ “Η Σωτηρία”: μεγάλες φουσκωτές νεροτσουλήθρες θα προσφέρουν, πέραν της γρήγορης μετακίνησης, και τρόπο διαφυγής στους εργαζόμενους στις καθιερωμένες πλημμύρες των βροχών.

ΓΟΝΚ "Οι Αγ.Ανάργυροι": Το γύρω-γύρω του καρουσέλ θα θυμίζει νοσταλγικά στους εργαζόμενους την περιφορά τους από νοσοκομείο σε νοσοκομείο (7ο ΙΚΑ - Αγ. Όλγα - Σισμανόγλειο - ΓΟΝΚ).

ΓΟΝΚ “Οι Αγ.Ανάργυροι”: Το γύρω-γύρω του καρουσέλ θα θυμίζει νοσταλγικά στους εργαζόμενους την περιφορά τους από νοσοκομείο σε νοσοκομείο (7ο ΙΚΑ – Αγ. Όλγα – Σισμανόγλειο – ΓΟΝΚ).

Τζάνειο νοσοκομείο: η μεγάλη ρόδα θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να απολαμβάνουν τη θέα προς τη θάλασσα (και να βλέπουν τους ασθενείς που έρχονται από τα νησιά).

Τζάνειο νοσοκομείο: η μεγάλη ρόδα θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να απολαμβάνουν τη θέα προς τη θάλασσα (και να βλέπουν τους ασθενείς που έρχονται από τα νησιά).

Πολυκλινική Αθηνών:  οι λίγοι εργαζόμενοι που έχουν επιστρέψει στο άδειο αυτό κτίριο θα μπορούν να νιώσουν επίσημα πλέον την εμπειρία του στοιχειωμένου σπιτιού.

Πολυκλινική Αθηνών: οι λίγοι εργαζόμενοι που έχουν επιστρέψει στο άδειο αυτό κτίριο θα μπορούν να νιώσουν επίσημα πλέον την εμπειρία του στοιχειωμένου σπιτιού.

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης:  τα καρδιοχτυπήματα που θα ζήσουν οι εργαζόμενοι στο τρενάκι του τρόμου θα λειτουργούν σαν υπενθύμιση των περιπετειών με αστυνομία και εισαγγελείς που είχαν με τις διοικήσεις στις κινητοποιήσεις τους.

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης: τα καρδιοχτυπήματα που θα ζήσουν οι εργαζόμενοι στο τρενάκι του τρόμου θα λειτουργούν σαν υπενθύμιση των περιπετειών με αστυνομία και εισαγγελείς που είχαν με τις διοικήσεις στις κινητοποιήσεις τους.

Ποιές άλλες ατραξιόν έχετε ή θα θέλατε να δείτε στο δικό σας νοσοκομείο; Με ποιό άλλο τρόπο πιστεύετε ότι θα αυξηθεί ο ιατρικός τουρισμός ασθενών και θα αντιστρέψει τη μετανάστευση των νέων προς τα έξω;

eidikeuomenoi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.