Λαχταριστά πιάτα στο Αγ.Όλγα και το Παίδων Πεντέλης

Έχετε απορήσει ποτέ πιο είναι το μυστικό των 24ωρων ως 36ωρων συνεχόμενων ωραρίων των εφημερευόντων Ιατρών;

Μα, η καλή, υψηλή θερμιδική διατροφή φυσικά.

Τα μαγειρεία των νοσοκομείων προσφέρουν μερημέρι και βράδυ υψηλής ποιότητας, μεγάλης ποικιλίας και αφθονίας γεύματα.

Δεν μας πιστέυετε; Δείτε τι εδέσματα απόλαυσαν οι εφημερεύοντες στο “Αγία Όλγα” και το “Παίδων Πεντέλης”:


Μεσημέρι: Ξεροψημένο μπιφτέκι φούρνου με τριμμένο πιπέρι, ρύζι αχνιστό με (τρεις) κύβους καρότου και (έναν) πρασινου μπιζελιού, ζουμερή τομάτα άσπορη σε λάδι πράσινης ελιάς, και ψωμί από τετράγωνο χωριάτικο καρβέλι (τοστ).


Βράδυ: Λαχανόρυζο της γιαγιάς (δεν έχει σχέση με το περίσσευμα του ρυζιού του μεσημεριανού, βέβαια) με πράσινο τραγανό λάχανο αλ ντέντε, συνοδευόμενο από δροσερή σαλάτα από λάχανο (!) και καρότο.

 

Τα ανωτέρω συνοδεύονται από άφθονο δροσερό νερό βουνού, υπό τους μαγευτικούς ήχους των βομβητών των εφημερευόντων. Όλα αυτά είναι μια προσφορά από τη διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία όπως βλέπετε αξιολογεί στο έπακρο τη σχετική χρηματοδότηση για την περιποίηση των εργαζομένων Ιατρών.

Στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες από τις γαστρονομικές δημιουργίες των σεφ του νοσοκομείου σας.

Καλή σας χώνεψη και καλή δύναμη στην εφημερία!

eidikeuomenoi.gr

Comments are currently closed.

4 thoughts on “Λαχταριστά πιάτα στο Αγ.Όλγα και το Παίδων Πεντέλης
 • Anonymous says:

  Η φωτογραφία από την Αγία ¨Ολγα είναι από τον Χειμώνα, λάχανο καρότο το καλοκαίρι δεν έχει ποτέ! Παρακαλώ θέλω το όνομα αυτού που έγραψε το άρθρο και προσβάλει τους εργαζόμενους της κουζίνας. Για τις διοικήσεις γράψτε ότι θέλετε.

 • Anonymous says:

  Το Αγία Όλγα δεν έχει πράσινους δίσκους. Και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ρύζι και το μεσημέρι και το βράδυ. Επειδή είμαι μάγειρας στην κουζίνα της Αγίας Όλγας (αν και σήμερα θα γυρίσω από άδεια και δεν ξέρω τι παίχτηκε ) θα ζητήσω να γίνει από το σωματείο μήνυση στην ιστιοσελίδα γιατί δημιουργεί ψευδή εικόνα και προσβάλει τους εργαζόμενους.

  Βασίλης Κυριάκης 31 Αυγούστου.

  • Anonymous says:

   Παρακαλώ μπορείτε να μου δώσετε το όνομά σας; Ένω υπάρχει πρόβλημα με το άρθρο σας και το παραδέχεται και η XXX [σχόλιο συντακτικής ομάδας: το όνομα διαγράφηκε για προστασία του ατόμου από κακόβουλες και αυταρχικές διοικητικές ενέργειες] που πήρατε τις φωτογραφίες συνεχίζετε να γράφετε τα ίδια ανώνυμα και απλά αλλάξατε τον τίτλο! Το ίδιο φαγητό έχουν τα δύο νοσοκομεία; Παρακαλώ να κατέβει το άρθρο αυτό γιατί είνα ψευδές! Βασίλης Κυριάκης

  • O πράσινος δίσκος είναι από το Παίδων Πεντέλης, το οποίο εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στον τίτλο του άρθρου.
   Σκοπός του άρθρου δεν είναι να προσβάλει τους συνάδελφους στα μαγειρεία των νοσοκομείων, αλλά να πιέσει τις διοικήσεις να προσφέρουν επαρκή και ποιοτικά υλικά σε εσάς για να κάνετε τη δουλειά σας.
   Φωτογραφίες και μαρτυρίες για ελλιπείς ή ακατάλληλες για εφημερία μερίδες υπάρχουν εκατοντάδες από όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
   Εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε την αλήθεια, και προτρέπουμε τους αναγνώστες να μας στείλουν περισσότερες φωτογραφίες από τα νοσοκομεία που δουλεύουν ή επισκέπτονται, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε στη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και εργασίας.