Περί μεγέθους και άλλων

μέγεθος δακτύλου δείχνει τη συμπεριφορά των ανδρών. Δάκτυλα που αγκαλιάζονται. Ειδικευόμενοι ιατροί εξειδικευόμενοι αγροτικοί επικουρικοί eidikeuomenoi eidikeyomenoi

Kαι όμως πραγματοποιούνται και τέτοιες κλινικές μελέτες.

Πρόσφατη μελέτη (ΜcGill University, Καναδάς) στην οποία συμμετείχαν 120 άνδρες αποδεικνύει ότι το μέγεθος του δείκτη και του παράμεσου μετράνε. Και συγκεκριμένα, άντρες με μικρό δείκτη και μεγάλο παράμεσο έχουν, συνήθως, καλύτερη συμπεριφορά και αρμονικότερες σχέσεις με γυναίκες (σεξουαλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές), ενώ, παράλληλα, δεν έχουν την τάση να εμπλέκονται σε καυγάδες (ούτε με άνδρες ούτε με γυναίκες).

μέγεθος δακτύλου δείχνει τη συμπεριφορά των ανδρών. Δάκτυλα που αγκαλιάζονται. Ειδικευόμενοι ιατροί εξειδικευόμενοι αγροτικοί επικουρικοί eidikeuomenoi eidikeyomenoiΣτους άνδρες, ο δείκτης είναι γενικά μικρότερος από τον παράμεσο. Στις γυναίκες, η διαφορά αυτή δεν είναι τόσο προφανής. Ο λόγος, λοιπόν, του μήκους του 2ου δακτύλου του χεριού προς το 4ο δάκτυλο, μπορεί να πει πολλά για κάποιον. Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, άνδρες με μικρό λόγο δακτύλων έχουν περισσότερα παιδιά, λόγω αρμονικότερων σχέσεων με τις συντρόφους τους. Και όλα αυτά οφείλονται στην ποσότητα της τεστοστερόνης στην οποία έχουν εκτεθεί οι άνδρες ως μωρά, μια και μικρότερος λόγος σημαίνει περισσότερη έκκριση τεστοστερόνης κατά την ενδομήτρια ζωή.

Απόπειρα αντίστοιχης μελέτης για το μήκος δείκτη και παράμεσου σε γυναίκες δεν οδήγησε σεμέγεθος δακτύλου δείχνει τη συμπεριφορά των ανδρών. Δάκτυλα που αγκαλιάζονται. Ειδικευόμενοι ιατροί εξειδικευόμενοι αγροτικοί επικουρικοί eidikeuomenoi eidikeyomenoi συμπεράσματα για τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντι στους άνδρες. Οι γυναίκες παραμένουν, λοιπόν, απρόβλεπτες. 

Δεν είναι, όμως, η μόνη περίεργη μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λονδίνο (Brunel University), οι επιστήμονες έχουν άλλες ανησυχίες.

Μελέτησαν 63 άνδρες και 62 γυναίκες με 3D scanner σώματος, μετρώντας το λόγο μέσης προς στήθους στους άνδρες και μέσης προς λεκάνης στις γυναίκες, καθώς επίσης και το βάρος τους. Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο που αφορούσε στη στάση τους απέναντι στην ισότητα και εγωισμό και συμμετείχαν σε πείραμα, στα πλαίσια τους οποίου λάμβαναν χρήματα και καλούνταν να αποφασίσουν πόσα ήθελαν να μοιραστούν με κάποιο συνάνθρωπό τους.

Τα αποτελέσματα των I love Me.  Ειδικευόμενοι ιατροί εξειδικευόμενοι αγροτικοί επικουρικοί eidikeuomenoi eidikeyomenoiσωματικών μετρήσεων από τη μια και των απαντήσεων στο ερωτηματολόγιο/ πειράματος από την άλλη διατέθηκαν στην κρίση δύο ανεξάρτητων ομάδων τρίτων ανθρώπων. Και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Οι ελκυστικοί άνδρες θεωρούνται πιο εγωιστές, συγκριτικά με τους μη ελκυστικούς, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τις ελκυστικές γυναίκες.

Η μελέτη αυτή έρχεται να συμπληρώσει άλλες αντίστοιχες σχετικά με την επίδραση της εξωτερικής εμφάνισης στην ψυχολογία των άλλων. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε ότι «κοινά» πρόσωπα δίχως κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό θεωρούνται από τους άλλους πιο έμπιστα, ενώ άνδρες με πλατύ πρόσωπο προμηνύουν εγωισμό στους άλλους.

Οι εξαιρέσεις, βέβαια, επιβεβαιώνουν τον κανόνα…

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας περί μεγέθους δαχτύλων και άλλων περίεργων μελετών…..

Αναστασία Σιδέρη

[Πηγή medicalnewstoday]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.