Απαγορεύουν τις ιατρικές πράξεις στους Ειδικευόμενους στη Σπάρτη

“This is Sparta”.. εκεί όπου οι Ειδικευόμενοι εκδιώκονται σε μικρή ηλικία από τα ΤΕΠ για να αντιμετωπίσουν μόνοι τους ασθενείς αλλού. Σε άλλα νοσοκομεία, δηλαδή, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές λίγοι από τους εναπομείναντες νέους Ιατρούς θα δηλώσουν προτίμηση στο ΓΝ Σπάρτης.

Για ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε (από «συνάδελφο» πάλι) ένα πλήρως απαξιωτικό ύφος απέναντι σε νεότερους σε ηλικία επιστήμονες, με το οποίο απαγορεύεται στους Ειδικευόμενους να κάνουν την οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς να είναι από πάνω τους Ειδικευμένος της αντίστοιχης ειδικότητας.

Την έμπρακτη υποχρεωτική παρουσία Ειδικευμένου, βάσει της νομοθεσίας, είναι κάτι που διεκδικούν εδώ και πολλά χρόνια οι Ειδικευόμενοι. Είναι κάτι που ζητούν σε κάθε σχεδόν κινητοποίηση και έγγραφό τους. Κάποιος άλλος λοιπόν είναι αυτός που «ανακάλυψε την Αμερική», και μάλιστα με καθυστέρηση πολλών ετών.

Δε μένει, λοιπόν, παρά το «μολών λαβέ». Θέλετε να είστε ξύπνιοι και πάνω από τους ασθενείς στο ΤΕΠ όλο το 24ωρο (σε ένα νοσοκομείο, όπως αυτό της Σπάρτης, όπου εφημερεύει κάθε μέρα); Πολύ ευχαρίστως! Ελάτε!

Τζωρτζάκης υπεύθυνος ΤΕΠ Σπάρτης απαγορεύει σε Ειδικευόμενους να κάνουν ιατρικές πράξεις χωρίς Ειδικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.