Κέρκυρα: time out στις επισχέσεις

κέρκυρα time out
Κέρκυρα 28/6/2015
Δελτίο τύπου: Προσωρινή αναστολή επίσχεσης εργασίας στα ΚΥ και ΠΙ της Κέρκυρας

Δεδομένων των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, οι γιατροί των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων, αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή έναρξης της επίσχεσης εργασίας που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο 29/6/2015.

Οι δηλώσεις επίσχεσης που έχουν συγκεντρώθεί προς κατάθεση, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αγγίζοντας το 100% συμμετοχής των ιατρών και στα 3 κέντρα υγείας και σε όλα τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού. Όμως είναι σαφές ότι στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας είναι αδύνατο να επιδεινώσουμε την κατάσταση για τον πληθυσμό με την αναστολή της τακτικής παροχής φροντίδας υγείας.

Καλούμε τους υπεύθυνους της 6ης Υ.Πε. να προχωρήσουν στο μεσοδιάστημα παραυτα σε εκκαθάριση της αποζημίωσης μας, χωρίς τις περικοπές που έχουν ανακοινώσει. Τους καλούμε να αποφασίσουν για την ασφαλή εφημέρευση στα ΚΥ του νησιού για τους επόμενους μήνες. Υπενθυμίζουμε ότι η αναστολή της κινητοποίησης είναι προσωρινή και καμία δικαιολογία δε θα χωρά σε λίγες ημέρες που θα έχει τελειώσει η παρούσα πολιτική αναστάτωση.

Το ΔΣ της ένωσης γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.