Δεύτερη παράταση για δήλωση συμμετοχής στην προκήρυξη 5Κ μέχρι Τετάρτη 9/12

ασεπ σαλιγκάρι πάνω σε χελώνα. Πιο σιγά ρε, θα μας σκοτώσεις

Δεύτερη παράταση δόθηκε σήμερα από τον ΑΣΕΠ για την ηλεκτρονική (υποχρεωτική!) υποβολή των δηλώσεων για την προκήρυξη 5Κ/2015.

Η.. αναβάθμιση του διακομιστή του ΑΣΕΠ μάλλον μοιάζει με την παραπάνω φωτογραφία: κινούνταν σα σαλιγκάρι και τώρα κινείται σα χελώνα.

Μόνιμο μήνυμα το παρακάτω σφάλμα, το οποίο αναγκάζει τους συναδέλφους ΤΕ και ΔΕ να ξενυχτούν προκειμένου να μπουν στη σελίδα σε ώρες μικρότερης επισκεψιμότητας. Εγκατάσταση άλλου προγράμματος πλοήγησης, καθαρισμός του ιστορικού και των αποθηκευμένων αρχείων, και διάφορα άλλα καψόνια έχουν επιστρατευτεί για να αποθαρρύνουν τους υποψηφίους να συμμετέχουν.

Πάντως, με τις 50,000 αιτήσεις που ήδη έχουν κατατεθεί για 690 θέσεις, πιο μεγάλη πιθανότητα έχει κανείς να κερδίσει στο Τζόκερ (που έχει και τζάκποτ, παρακαλώ!), παρά να διοριστεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

“Λόγω της αδυναμίας απόκρισης του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ εξαιτίας του ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού υποψηφίων, που ταυτόχρονα εισήλθαν στις online υπηρεσίες του, παρατείνεται, εκ νέου, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων ως ακολούθως:

Η συμμετοχή στις εν λόγω διαδικασίες ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ, η οποία παρατείνεται ως εξής:

Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι κύρια προτεραιότητα του ΑΣΕΠ αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και η διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων στις διαδικασίες του, επιλύοντας τα προβλήματα που εκάστοτε προκύπτουν με ρεαλισμό και φυσικά κοινωνική ευαισθησία.

Σχετικά επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση θέσεων των ως άνω προκηρύξεων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της επιλογής Online Υπηρεσίες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠτηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στοenimerosi@asep.gr
Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά:

Τις εργάσιμες ημέρες:

• Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 (Τηλ. 2131319124, 131, 141, 172 και 137)
Τις αργίες:
• Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 (Τηλ. 2131319124, 131, 141, 172 και 137)
ή μέσω email στο helpdesk@asep.gr
Τονίζεται στους υποψηφίους ότι για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.