Διευθυντόσαυροι

dinosaur doctor dinodoc

Με εκπρόθεσμη (πάντα έτσι γίνονται οι κομπίνες αυτές) τροπολογία αυξάνεται το όριο συνταξιοδότησης για τους ιατρούς στα 67 έτη!

Πώς γίνεται οι νέοι να φεύγουν τρέχοντας από το ΕΣΥ και οι “διευθυντόσαυροι” να μην ξεκολλάνε με τίποτα; Το ξέραμε ότι αλλάζανε τα πιστοποιητικά γεννήσεως (η πλαστογραφία έπεφτε βροχή), ότι καθόντουσαν μετά τη σύνταξη στις δημόσιες κλινικές (κανείς δεν τολομούσε να τους διώξει, ούτε ιατροί ούτε διοικητές), αλλά το να συμπαρασύρουν και τους υπολοίπους μας πάει πολύ!

Όπως δήλωσε και ο Νευροχειρουργός Π.Παπανικολάου (μέλος ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και του ΠΙΣ) “ας μείνουν όσοι θέλουν μέχρι και τα 80. Όμως μετά τα 65 να χάνουν τη διεύθυνση της κλινικής και να εφημερεύουν σαν απλοί διευθυντές, αφού αισθάνονται ακμαίοι”. Πολύ σωστά: όποιος το παίζει μαχητής να το αποδεικνύει κι όλας στην πρώτη γραμμή.

Από την άλλη οι νέοι συνάδελφοι, που βρίσκονται στην ακμή της νοητικής και σωματικής τους ικανότητας, να παλεύουν να βρουν μια κενή θέση εργασίας μέσα στη ζούγκλα των διευθυντοσαύρων.

Αν δείτε λοιπόν στην επόμενη επίσκεψη κανένα παππού με καροτσάκι, προσέξτε γιατί μπορεί να μην είναι ασθενής αλλά ο διευθυντής της κλινικής!

Διαβάστε την τροπολογία/αρχαιολογία πατώντας εδώ.

One thought on “Διευθυντόσαυροι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.