Στη Βουλή τα ιδιωτικά ιατρεία των ιατρών του ΕΣΥ
24/10/2022
Τα ραντεβού είναι αναπόσπαστο στοιχείο των περισσοτέρων σχέσεων, ανεξάρτητα του τρόπου με τον οποίο αυτές ξεκινούν. Επιτρέπουν να γνωριστεί καλύτερα ο ένας με τον άλλο και να σπάσει ο πάγος.
Εκτός από την αίσθηση της αναμονής και την περιέργεια για το πώς θα εξελιχθεί και που θα οδηγήσει ένα ραντεβού, το βασικό είναι να εμφανιστούν οι ενδιαφερόμενοι.
Πόσο εύκολο είναι, λοιπόν, να βγει ραντεβού ένας υγειονομικός; Δεν ξέρω αν μπορεί να απαντήσει κάποιος αυτό το ερώτημα.
Το σίγουρο είναι το ραντεβού με υγειονομικό δεν είναι ποτέ βαρετό. Ακολουθούν οδηγίες για να πείσουν τους μη υγειονομικούς να ενδώσουν σε ραντεβού με υγειονομικούς:
Τα παραπάνω αφορούν σε περιπτώσεις που το ένα από τα 2 ενδιαφερόμενα μέρη είναι υγειονομικός. Όταν τα ραντεβού γίνονται μεταξύ υγειονομικών, η λίστα μεγαλώνει και θα είναι αντικείμενο επόμενης ανάρτησης.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΕΡΗ
Πως το είπες αυτό; Τι νομίζουν ότι κάνω: Νοσηλευτική
[…] Ραντεβού με έναν Ιατρό ή Νοσηλευτή […]