Δικηγόρος εναντίον Ιατρών 0-1

Όταν κάποιοι προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες με κάθε τρόπο..
Μετά την αμυντική ιατρική έρχεται η αντεπίθεση στους νομικούς αυτούς.

Από τον Γ. Γ. της ΟΕΝΓΕ κύριο Πάνο Παπανικολάου :

“Ο αξιότιμος κ. δικηγόρος έσπευσε να κάνει … διορθώσεις μόλις έλαβε το εξώδικο, αλλά την μήνυση και την αγωγή δεν θα την γλιτώσει. Τόσο από μένα προσωπικά όσο και από τα συλλογικά όργανα (ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ, Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, ΠΙΣ) στα οποία θα προσφύγω και ελπίζω να σταθούν στο ύψος τους ώστε να σταματήσει και από τον συγκεκριμένο και από τους ομοίους του αυτό που μπορείτε να καμαρώσετε αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του.
Ακολουθεί το κείμενο του εξωδίκου που έλαβε ο κύριος αυτός μέσω της δικής μου δικηγόρου.”

——————————-

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΛΕΓΑΚΗ
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 28 – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3641353 – 6944 273700
Εmail: alegaki@gmail.com FAX: 210 3392756

ΕΝΩΠΙΟΝ
ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Παναγιώτη Παπανικολάου, κατοίκου Περιστερίου Αττικής, οδός Τρώων, αριθμός 4, ΑΦΜ 038177554

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Σπυρόπουλου, κατοίκου Καλλιθέας Αττικής, λεωφόρος Συγγρού αριθμός 262 και Φιλαρέτου αριθμός 2.
Της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Legal Advisors Business Consultants –BCLA, Δ.Σπυρόπουλος και Συνεργάτες», που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, λεωφόρος Συγγρού 262, και εκπροσωπείται νόμιμα.

****

Όπως καλά γνωρίζετε, στην ιστοσελίδα σας με την επωνυμία «Συνήγορος του Ασθενή» (sta.bcla.gr), και στη θέση blog, έχετε, από μέρες, αναρτήσει άρθρο, στο οποίο, εν γνώσει σας ψευδώς και με σκοπό την συκοφάντησή μου, αναφέρετε επί λέξει: «Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου βρίσκεται κατηγορούμενος το τελευταίο διάστημα μαζί με άλλους γιατρούς του Ε.Σ.Υ. για ιατρικά λάθη και επιπλοκές».
Επειδή, όπως προφανώς γνωρίζετε ουδέποτε κατηγορήθηκα για οποιοδήποτε αδίκημα, πολλώ δε μάλλον για αδίκημα συνδεόμενο με την άσκηση του λειτουργήματός μου.
Επειδή, η ανωτέρω, εν γνώσει σας ψευδής και συκοφαντική δημόσια αναφορά σας, πλήττει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου
Επειδή, η απαράδεκτη, εν γνώσει σας ψευδής και συκοφαντική αυτή αναφορά σας, προφανώς εξυπηρετεί, άγνωστα σ’ εμένα, συμφέροντα
Επειδή, εκτός των ξένων προς εμένα συμφερόντων τα οποία υπηρετείτε, είναι φανερό ότι χρησιμοποιείτε δολίως και παράνομα την συκοφάντησή μου προς άγραν πελατών για το γραφείο σας και δη να αγρεύσετε πελάτες σε βάρος συναδέλφων μου νοσοκομειακών γιατρών χρησιμοποιώντας το όνομά μου και την ιδιότητά μου ως Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, γεγονός εκτός από ποινικά κολάσιμο και πειθαρχικά τιμωρητέο.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά σας
Σας καλώ να αποσύρετε αμέσως την εν λόγω ανάρτηση, καθώς και οποιαδήποτε άλλη που με αφορά και να απόσχετε στο μέλλον από κάθε συκοφαντική σε βάρος μου συμπεριφορά και
Σας δηλώνω ότι θα προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου, αλλά και για τη νόμιμη ποινική και πειθαρχική δίωξή σας για τα αδικήματα που διαπράξατε εναντίον μου, καθώς και για την αστική μου αποζημίωση.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, καλείται να επιδώσει την παρούσα, νόμιμα, σ’ αυτούς που απευθύνεται, για να λάβουν αυτοί γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.
Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2018

Πριν το εξώδικο

Μετά το εξώδικο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.